Recensies


 

Skinny Boy & Curly Sue *****

Geweldige act. Ze zorgen voor een heerlijke sfeer. Goede muziek, goede zangstemmen en een leuke aankleding. Het optreden is meer dan alleen zang. Met hun leuke persoonlijkheid en speelse houding is de act een genot voor oor en oog. Verder zijn het hele aardige mensen en erg makkelijk in omgang.

Een echte aanrader en goede toevoeging voor wie een lekker Broadway sfeertje op het feest wil.

Janneke & Leon, bruiloft, via boekingssite Plugify.

 


Skinny Boy & Curly Sue *****

Het optreden van Skinny Boy en Curly Sue voldeed geheel aan onze verwachtingen. Wat een mooie stemmen en enthousiasme! Ook de opbouw van de vier setjes was precies raak, van langzamere nummers als achtergrondmuziek bij het binnenkomen van de gasten tot en met de swingende nummers die uitnodigden tot dansen aan het eind. Ook fijn dat ze flexibel inspeelden met hun speellijst op de sfeer van het moment.

Harry, jubileum, via boekingssite Plugify.

 

 
Skinny Boy & Curly Sue *****

Het optreden overtrof onze verwachtingen! Vanaf de binnenkomst was de ontmoeting met het duo heel spontaan. Ze straalden warmte en gezelligheid uit en hadden in no-time ons 'Festival-podium' verder opgebouwd, mooi passend in ons plaatje. We hadden een aantal aanvullingen opgegeven voor de pauzemuziek die mooi in de tracklist waren verwerkt. Zo ontstond er voor ons en de gasten een perfect feestje met een heel goed zingend duo. We kijken er met veel plezier op terug! 

Jos, tuinfeest, via boekingssite Plugify.